Welkom

Ondersteuning voor uw dier

Wanneer heeft uw dier ondersteuning nodig?

Uw dier kan natuurlijke ondersteuning krijgen bij klachten zoals diarree, overgeven, jeuk en andere huidklachten.

Heeft uw dier bewegingsklachten zoals mankheid en pijn, dan is het mogelijk om uw dier te ondersteunen met natuurlijke therapieën. 

Als uw dier steeds terugkerende klachten heeft, kan het zijn dat het dier wat ondersteuning nodig om een betere weerstand op te bouwen.

Mocht uw dier last hebben van acute en/of zorgelijke gezondheidsklachten, neem dan eerst contact op met uw dierenarts voor verder onderzoek.

Met een duidelijke diagnose van de dierenarts is het mogelijk om uw dier met natuurlijke middelen te ondersteunen.

Het is mogelijk dat u het advies krijgt om verder onderzoek te laten uitvoeren door de dierenarts om uw dier verder in balans te krijgen.

De ondersteuning van natuurlijke middelen worden alleen op advies na een consult of terugkoppeling klaargemaakt, zodat het dier de juiste natuurlijke middelen krijgt die uw dier in balans kan brengen. 

Ondersteuning bij vuurwerkangst

De decembermaand komt dichterbij en er zijn al in de omgeving geluiden van vuurwerk te horen. Voor de meeste dieren geeft de decembermaand met de feestelijkheden en de jaarwisseling spanning en onrust. Het is daarom goed om nu al te starten met de ondersteuning, zodat de decembermaand voor de dieren rustig verloopt. Daarnaast is er een natuurlijke stappenplan die u kunt gebruiken om uw huisdier goed te ondersteunen tijdens de decembermaand.

Holisme

Balans