Hulp aanvraag voor uw dier

Zo nu en dan wordt deze praktijk benaderd voor een “gratis” behandeladvies. De hulpvraag is dan om een kant-en-klare oplossing te kunnen geven voor een kwaaltje via de mail of telefoon

Rondom de hulpvraag over de gezondheid van uw dier, is het lastig om passend gratis behandeladvies te geven.

Deze praktijk werkt vanuit de holistische visie, waarbij alle aspecten die van belang zijn rondom de gezondheid van uw dier bekeken worden. Hierbij wordt het passend behandeladvies gegeven met de natuurlijke therapievormen die uw dier nodig heeft.

De natuurlijke therapievormen passen aansluitend aan de bevindingen tijdens een consult en is individueel samengesteld bij uw dier om de gezondheid te herstellen en/of te ondersteunen.

Om voor uw dier een goed  behandeladvies te kunnen geven, is een consult nodig, dan kan er een passend behandeladvies gegeven worden en de natuurlijke middelen klaargemaakt worden die uw dier nodig heeft.

Dat er een tarief voor een consult tegenover staat, is een vorm van een vergoeding die u teruggeeft aan de zorg en aandacht die voor uw dier aangeboden wordt.

De vraag naar advies vraagt een stuk verantwoordelijkheid die u wilt nemen om een vergoeding te geven aan de zorg en dienst die deze praktijk voor uw dier aanbiedt.

Dit is een vorm van wederzijdse respect naar elkaar, u ontvangt een dienst voor uw dier en u geeft mij een vergoeding voor deze dienst. Dit geeft een positieve evenwichtige energie voor iedereen.

De vraag naar “gratis” behandeladvies die hoort bij de dienst van deze praktijk is een eenzijdige energie en brengt het evenwicht uit balans.

De vraag is of u dat wilt, voor uw dier en voor de dienst van deze praktijk?!

Met deze keuze wordt een eigen verantwoordelijkheid gevraagd om een evenwichtige balans te creëren bij het aanvragen van advies voor uw dier via een consult.