Dieren en aloë vera

De plant Aloë Barbadensis Miller is één van de oudsteen meest bekende heilzame planten en door de eeuwen heen door verschillende culturen gebruikt.De plant heeft vele gunstige invloeden op het lichaam en is rijk aan mineralen en vitaminen.
Een goede gezondheid begint bij een goede spijsvertering. Aloë vera heeft een geweldig nuttige werking op de darmfunctie wat resulteert in een vlotte en efficiënte doorvoer van de darminhoud. Aloe Vera bevat o.a. de mineralen calcium, natrium, kalium, ijzer, chroom, magnesium, mangaan, koper en zink en een reeks vitaminen en spoorelementen zoals vitamine A, Vitamine B, Vitamine C en foliumzuur.

Aloë vera is een “balansbrenger”. Dat geldt met name binnen in de darmen waar het helpt om de verhoudingen tussen bacteriën en gisten te regelen. Op verschillende momenten kunnen dieren – om uiteenlopende redenen – een onevenwichtigheid hierin ontwikkelen die tot problemen in de darmen kunnen leiden. Aloë vera en probiotics dit soort situaties helpen te normaliseren.
Ook heeft Aloë vera gunstige invloed op de huid, Aloe Vera bevat een cocktail van essentiële voedingsstoffen die de basiscellen voeden waardoor de huid gezonder blijft. Hierdoor kan de huid haar vitale functies efficiënter uitvoeren en ziet de huid er veel beter uit.

Deze praktijk werkt alleen met de hoogwaardige kwalitatieve producten van Forever Living Products. Dit bedrijf heeft de plantage, productie tot verkoop via distribiteurs in eigen beheer om de hoge kwaliteit te garanderen. Hoge kwalitatieve producten dragen bij voor de goede werking van Aloë Vera.

Wilt u meer weten over het inzetten van de producten met aloë vera?!
Neem dan contact op met de diertherapeut, dan kan zij u passend advies en uitleg geven om de producten goed in te kunnen zetten bij uw dier.

Webshop van Forever Living Products