Doorverwijzing

Voor het bevorderen van een een optimale gezondheid van uw dier kan ik u doorverwijzen naar een dierenarts of een andere specialisme.

Dierenarts
De kennis van de dierenarts over het fysieke lichaam van het dier en mogelijkheden tot onderzoeken zoals röntgengrafie, chirurgisch ingrepen, bloedonderzoeken, microscopisch onderzoek, urine en faeces onderzoek, echoscopie etc. bieden extra informatie omtrent de lichamelijke functies van uw dier.
Hiermee kunnen mogelijke conclusies bevestigd of juist uitgesloten worden.
In combinatie met de diagnose en uitslagen van de dierenarts en de natuurgeneeskundige waarnemingen kan in overleg met de dierenarts een aansluitend natuurgeneeskundig behandeladvies ingesteld worden.

Deze praktijk stuurt dieren door naar een dierenarts die zelfstandig werkt.

Homeopathisch werkende dierenarts
Naast de reguliere dierenarts, werkt deze praktijk samen met een homeopathisch werkende dierenarts drs Miranda Berrevoets. De kennis van de diergeneeskunde en in combinatie met homeopathie is een aanvullend om uw dier verder te ondersteunen. Naast de homeopathie wordt in praktijk Homeohealth ook de bioresonantie ingezet.

Het is mogelijk dat een behandeling bij Homeohealth wordt voorgezet of in combinatie met een bioresonantiemeting middels de haren/speeksel van uw dier.

De bioresonantiemeting biedt een extra mogelijkheid om de bron van de disbalans op een diepere laag te behandelen en te ondersteunen.

In overleg zal de behandeling cq haar/speekselanalyse besproken worden om de behandeling hierop aan te sluiten.

Lees verder op Samenwerking met Homeohealth

Andere specialisme
Als een klacht niet alleen door natuurgeneeskundige maatregelen, handelen en middelen kan worden behandeld, kan een doorverwijzing gegeven worden een ander specialisme. Dit biedt extra hulp om de klacht te behandelen, om herstel en en genezing te bevorderen.

Deze praktijk werkt samen met collega’s en verwijst u graag door voor verdere ondersteuning bij uw dier.

Beroepsverenegingen

Humane ondersteuning

Dierenasiel
Op dit moment help ik vrijwillig dieren in het Dierenasiel Walcheren om in balans te komen.
Bij een herplaatsing bij u, krijgt u voor een gereduceerde prijs natuurgeneeskundige nazorg voor het dier.

Terug naar: Extra