Natuurgeneeskundig advies voor uw dier

Bij deze praktijk krijgt u natuurgeneeskundig advies voor uw dier om de gezondheid te bevorderen.

Het advies is bedoeld om de balans te herstellen en de blokkades zowel fysiek als emotioneel op te ruimen bij uw dier.

Het kan betekenen dat u advies krijgt die een verandering teweeg brengt dan dat u gewend bent, zoals het terugbrengen van de aantal vaccinaties en het beperken van de reguliere parasitaire middelen die u van dierenarts ontvangt.

De holistische benadering om de levenskracht bij uw dier in balans te brengen is het zelfgenezend vermogen te versterken, de levenskracht (Qi)  te herstellen. 

Aanpassingen zoals doordacht te vaccineren en natuurlijke parasietenmanagement draagt bij om de toxische belasting te verlagen voor het herstel van de gezondheid van het dier. 

Deze adviezen zijn gebaseerd op medische kennis van het lichaam van het dier en de verkregen informatie over de (bij)werkingen van oa vaccinaties en reguliere parasitaire middelen. 

Als diertherapeut benader ik het dier voor een optimale gezondheid en streef ik dat met de voorgestelde adviezen. De aanbevolen therapievormen dragen bij aan het herstel van de gezondheid van het dier.

Het opvolgen van de natuurgeneeskundige adviezen draagt bij aan het herstel van de gezondheid van het dier.

Uiteraard is het aan de diereigenaar om de adviezen op te volgen om de optimale gezondheid bij het dier te kunnen behalen.